skip to Main Content

Hulpmiddelen ter ondersteuning

GoClean heeft geweldige vrijwilligers die meedenken hoe er makkelijk opgeruimd en geregistreerd kan worden volgens de ViVaVo methode (Vinden, Vastleggen, Voorkomen). Wim Zwikker is een van die belangrijke vrijwilligers en de Willie Wortel van GoClean. Zo heeft hij de Wimmering, de dataknijper en de schoonwandelwagen ontwikkeld.

De prijzen worden hoger als er in 1x meer dan 5 stuks besteld worden, dit komt omdat wij  dan een bedrijf in moeten schakelen.

Wimmering

€5,-

De Wimmerring is een lichte en zeer handige duo-zakhouder, gemaakt van afvalhout. In deze ring kunnen 2 zakken gehangen worden, zodat het afval gelijk gescheiden kan worden. GoClean gebruikt 1 zak voor het PMD en de ander voor het restafval. Mocht u vragen hebben over deze ring, neem dan contact op met GoClean via info@goclean-deliemers.nl

Dataknijper

€45,-

bestaande uit: Knijper HH Streetmaster Pro, Aangepaste 3D telefoonhouder, Bluetooth afdrukknop

Aangezien GoClean al het opgeruimde afval registreert middels een registratie-app, merkten wij dat we een hand te kort kwamen. Hierom is de dataknijper ontwikkeld. De dataknijper is een knijper waarop een telefoonhouder is gemonteerd. Via dit systeem kan in 1 beweging en met één druk op de knop een foto gemaakt worden en tegelijkertijd het vuil opgeraapt worden.
Mocht u vragen hebben over de dataknijper, neem dan contact op met GoClean via info@goclean-deliemers.nl

Schoonwandelwagen

€29,95

bestaande uit: Ombouwset inclusief Wimmerring

(U krijgt alleen de ombouwset aangeleverd, het onderstel kunt u bij de IKEA halen de kosten daarvoor zijn € 24,95).

Het laatst ontwikkelde hulpmiddel en ons pronkstuk is de Schoonwandelwagen. Als je met een flinke opschoning bezig bent, dan wordt zelfs de Wimmerring zwaar. Op de Schoonwandelwagen kan de Wimmerring en een extra tas voor bv glas of andere dingen die je wil sorteren.
De Schoonwandelwagen is licht en kan makkelijk achter je aan getrokken worden. Op het handvat kan een telefoonhouder gemonteerd worden waardoor er makkelijk foto’s gemaakt kunnen worden van het op te ruimen afval. De Schoonwandelwagen is een goedkope oplossing voor een hoop gemak. Mocht u vragen hebben over de Schoonwandelwagen, neem dan contact op met GoClean via info@goclean-deliemers.nl

Interactieve sigarettenasbak

€198,-

Met deze interactieve peukenbak is het weggooien van peuken een feestje. Er mag een mening gegeven worden. Dat is altijd leuk!

De peukenbak is makkelijk schoon te maken en er zijn verschillende stellingen te bestellen. Een aanwinst om de hoeveelheid peuken voor uw pand te verminderen. Mocht u vragen hebben over de peukenbak, neem dan contact op met GoClean via info@goclean-deliemers.nl

Deze peukenbak is te bestellen bij Jazo.

Aangepaste 3D telefoonhouder

€15,-

met bluetooth drukknop (om te monteren op uw eigen knijper)

Aangezien GoClean al het opgeruimde afval registreert middels een registratie-app, merkten wij dat we een hand te kort kwamen. Hierom is de dataknijper ontwikkeld. De data-wimmer 3.D is het opzet stuk voor op de knijper waarop een telefoon wordt gemonteerd. Via dit systeem kan in 1 beweging en met één druk op de knop een foto gemaakt worden en tegelijkertijd het vuil opgeraapt worden. De set bestaat uit de 3D  (PLA*) houder, schroeven en bluetooth knop voor iPhone en Android.

Mocht u vragen hebben over de dataknijper, neem dan contact op met GoClean via info@goclean-deliemers.nl

 

*PLA Polylactic Acid (polymelkzuur) is een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic. PLA is gemaakt van biologisch afbreekbare, hernieuwbare grondstoffen.

Downloads

Logo officieel

Logo transparant